Bezárás
Egyéb

Vidéki tudósítókat keresünk

Külsős újságírókat keresünk: olyan vidéki kollégáktól várunk helyi tudósításokat, tényfeltáró cikkeket és riportokat, akik erős helyi kapcsolatrendszerrel bírnak, és azokat a témákat is szívesen feldolgoznák, amiket az önkormányzati újság vagy a megyei napilap elhallgat.

A vidéki településeken a nem kormánypárti nyilvánosság visszaszorult a Facebook-csoportokba, még olyan megyeszékhelyeken is, mint Szolnok vagy Debrecen, lényegében megszűnt a szabad média: a körúton túli Magyarországról kis túlzással az lesz hír, ami felkerül a Vajna és Mészáros („Heinrich Pecina”) által felvásárolt megyei sajtó lapjaira.

Ezért indítottuk a független vidéki nyilvánosságot támogató Országszerte rovatot, amely most helyi tudósítókat keres. Konkrét cikkek megírására tudunk megbízást adni, és tisztességes honort fizetünk. Ha érdekel a munka, akkor rövid életrajzzal és témajavaslattal jelentkezz az [email protected] címen!

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszót

Az Átlátszó nonprofit szervezet, nem fogadunk el pénzt politikai pártoktól vagy az államtól. Rád viszont nagyon számítunk!

Támogatom